תעשיינים בכירים, שפים, נשיאי ארגונים עסקיים ועוד פקדו ביום רביעי, ה -5 ליוני 2019 את טרקלין העסקים המפואר בקומת הגג של בית התעשייה, לבוקר של גבינות ויין בוטיק ישראלי ביוזמת התאחדות התעשיינים לכבוד חג השבועות. באירוע הוצגו הגבינות ומעדני החלב החדשים ביותר של מחלבות הבוטיק הישראליות ובהן - גבינות כפיר, גבינות עמיר ניצן, כפרי בריא, מחלבות גד, מחלבת י. מרדכי, ועוד. כמו גם של המחלבות הגדולות- תנובה, טרה ושטראוס. באירוע נערכו גם טעימות של יקבי הבוטיק הישראליים ובהם- יקב ארזה, יקב טפרברג, יקב ירושלים, יקב כרמל, יקב פסגות, יקבי רמת הגולן, יקב תבור.
באירוע העניק שרגא ברוש, נשיא התאחדות התעשיינים, תעודת הוקרה מיוחדת לחברות הכנסת לשעבר איילת ורבין נחמיאס ומירב בן ארי, על פעילותן המיוחדת עבור התעשייה הישראלית. ברוש אמר באירוע כי "חג השבועות הוא הזדמנות מיוחדת להתגאות ביצירתיות הקולינרית של תעשיית המזון המקומית, שהציבור בישראל כל כך אוהב. אנצל את ההזדמנות להזכיר לכולנו את החשיבות של קיומה של תעשיית מזון עצמאית במדינה כמו ישראל".
| הצהרת פרטיות | תנאי שימוש באתר | הצהרת נגישות | מפת אתר |
כל הזכויות שמורות להתאחדות התעשיינים בישראל,רח' המרד 29, ת"א, ת"ד 50022, מיקוד 6150001
אנו עושים שימוש ב"עוגיות" (Cookies) על מנת לשפר את השירותים שאנו מעניקים לך וכדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות. בשימוש באתר אתה מסכים כי נעשה שימוש ב"עוגיות". לפרטים נוספים, לרבות אודות שינוי ההגדרות הנוגעות לשימוש ב"עוגיות", ראה את מדיניות הפרטיות שבאתר